fbpx Fotograaf Ingrid Weyers | middenstandsraadlede

Fotograaf Ingrid Weyers

Activiteit: 

Fotograaf

Adres: 

Grote Steenweg 121

9340 Oordegem

Telefoon: 

09/366 07 96

E-mailadres: 
Website/webshop: 
Wat bieden we: 

Fotoshoots - pasfoto's - oude foto's herstellen - kaders op maat - ...

Fotograaf Ingrid Weyers vormt samen met haar echtgenoot Rik het team van Fotostudio Ingrid Weyers.
Samen zorgen ze er sinds 1990 voor dat uw opdracht op een zeer professionele maar toch persoonlijke manier wordt gerealiseerd.

Met troeven als flexibiliteit, discretie en professionaliteit bewijst Ingrid dat ze als vrouw een eigen kijk heeft op beeldvorming en fotografie.
Haar modern uitgeruste fotostudio en haar fotogalerij/winkel laten hierover geen twijfel bestaan.

Familiefotografie, babyfotografie, newborn, communie- en lentefeestfotografie, profielfoto, boudoir- en naaktfotografie … Ingrid toont telkens weer dat ze het label van op en top beroepsfotograaf te zijn meer dan verdient.

Rik legde zich met de jaren toe op digitale beeldbewerking en restauratie van oude en/of beschadigde foto’s op hoog niveau.
Geen opdracht is hem teveel of te lastig en zo is zijn reputatie ondertussen tot zelfs ver buiten de landsgrenzen gekend.

Naast het professionele fotostudiowerk kan u er ook nog steeds terecht voor pasfoto's en alle andere foto-opdrachten, op basis van uw eigen beelden. Pasfoto's gegarandeerd volgens de wettelijke normen voor het aanvragen van officiële documenten.

Ook houten inlijstingen op maat van uw foto’s, diploma’s, posters, tekeningen, … worden met de grootste zorg voor u gerealiseerd.

Portfolio fotoshoots: www.ingridweyers.be
Portfolio restauratie oude beelden: www.oudefotosherstellen.com

Tijdens corona: 
Afhalen op afspraak
Thuislevering
Online beschikbaar