Middenstandsraad Lede

Fotograaf

Fotograaf Ingrid Weyers bewijst al meer dan twintig jaar dat ze als vrouw een eigen kijk heeft op fotografie. Haar modern uitgeruste fotostudio en galerij-winkel in Oordegem-Lede, centraal gelegen in de buurt van Wetteren, Lede, Aalst, Gent, Erpe-Mere en Sint-Lievens-Houtem, laten hier geen twijfel over bestaan. Naast de professionele fotoshoots voor communie en lentefeest, familiefotografie, naaktfotografie, profielfoto’s, zakelijke portretten voor sociale media zoals LinkedIn, Facebook, Whatsapp, Instagram, groepsfotografie, newborn- babyfotografie, … kan u er ook nog terecht voor pasfoto’s en alle andere opdrachten op basis van uw zelfgemaakte beelden zoals reprofotografie, retouchewerk, inkaderen, inlijstingen op maat, reproducties, oude foto’s herstellen en restaureren, inscannen van negatieven, dia’s en documenten.

Fotostudio Ingrid Weyers is het project van Ingrid Weyers en haar echtgenoot Rik. Samen zorgen ze ervoor dat uw opdracht op een zeer professionele maar toch persoonlijke manier wordt gerealiseerd.

Ingrid en Rik werken zeer stijlvol, met een bijzondere aandacht voor wie voor hen poseert. Geen overbodige franjes, geen geforceerd decor. Van pasgeboren tot gezegende leeftijd, van mooi tot uitzonderlijk mooi. Gaandeweg ontwikkelde fotograaf Ingrid Weyers de gave om iedereen zichzelf te laten zijn voor haar camera. De resultaten liegen er niet om: tijdens de fotoshoots met baby’s, tieners, ouderen, lukt fotograaf Ingrid Weyers er telkens weer in om hun persoonlijkheid passend in beeld te brengen. Tijdloze foto’s die een herinnering vasthouden voor de komende generaties en daardoor blijvend in waarde toenemen. Beelden om te koesteren. Beelden om door te geven.

De klanten, en dat zijn er na meer dan 30 jaar, al ontelbaar veel, evalueren hun ervaringen tijdens hun fotoshoot steeds als zeer bijzonder. Vaak zijn ze gespannen, beetje onzeker, over zichzelf en de te verwachten resultaten maar dit gevoel verdwijnt heel snel nadat Ingrid zich over hen heeft ontfermd in haar professionele fotostudio. De zeer persoonlijke aanpak tijdens de fotoshoot en de correcte afhandeling nadien leveren unieke foto’s op van onschatbare waarde.

E-mail

info@ingridweyers.be

Website

www.ingridweyers.be

Hoofdzetel

Grote Steenweg 121

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Sector

Fotografie

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Grote Steenweg 121

Scroll to Top